Maho Beach, Sint-Maarten

Sint-Maarten vakantie

Voor een heerlijke zon- en relaxvakantie leent Sint-Maarten zich uitstekend. Dit is onder meer aan de hoge temperaturen te danken; op dit eiland is het eigenlijk het gehele jaar door rond de 26 graden. Wel is het advies om in de periode tussen november en mei naar Sint-Maarten toe te gaan. In die periode valt de minste regen, terwijl de temperaturen zeer aangenaam zijn. Een ideale combinatie voor een zon- en relaxvakantie dus.

Op het eiland is het sowieso heerlijk vertoeven. Dit is te danken aan het klimaat, maar ook aan de gastvrijheid van de Sint-Maartenaren. Tevens kun je op het eiland het nodige doen, zien en beleven. Met name als je van watersporten houdt, kun je je hart ophalen op dit eiland.

Jaarlijks trekken ongeveer een half miljoen toeristen naar Sint-Maarten toe. Veel van deze toeristen komen uit Nederland, maar ook uit andere Europese landen. Tevens zijn er op het eiland ook regelmatig Amerikanen te vinden; vanuit Amerika is het immers niet al te ver vliegen naar Sint-Maarten toe.

Geef jij de voorkeur aan een gevarieerde vakantie? Dan is Sint-Maarten absoluut geschikt voor je. Op dit eiland kun je prima tot rust komen, maar je kunt ook leuke actieve dingen doen. Tevens is het mogelijk om van twee werelden te genieten; de Franse wereld en de Nederlandse wereld. Je zou het wellicht niet verwachten, maar tussen beide delen zijn echt grote verschillen merkbaar. Ga bijvoorbeeld maar eens naar Philipsburg en Marigot. Dit zijn de hoofdsteden van respectievelijk het Nederlandse deel en het Franse deel; beide steden zijn echt anders opgezet en ingericht.

Overigens heeft Sint-Maarten in 2017 te maken gehad met een verschrikkelijke orkaan. Op dit moment is het eiland nog steeds aan het herstellen van deze natuurramp. Zodra het eiland meer en meer opgebouwd wordt, trekken waarschijnlijk meer en meer toeristen naar dit eiland toe.

Boek vandaag jouw vakantie naar Sint-Maarten

Op dit moment zijn er 3219 vakanties beschikbaar.

Op dit moment zijn er 219 vakanties beschikbaar.

Op dit moment zijn er 911 vakanties beschikbaar.

Op dit moment zijn er 917 vakanties beschikbaar.

Op dit moment zijn er 212 vakanties beschikbaar.

Op dit moment zijn er 871 vakanties beschikbaar.

Sint-Maarten

Zie jij een bezoek aan Sint-Maarten nu al zitten? Dan is ons advies om jouw wensen goed op een rijtje te zetten. In welke periode wil je bijvoorbeeld naar Sint-Maarten toe gaan? En verblijf je het liefste in het Nederlandse gedeelte of in het Franse gedeelte? De keus is aan jou.

Op het eiland vind je in ieder geval meerdere hotels en resorts terug. Veel van deze hotels en resorts zijn luxe en echt van alle gemakken voorzien. Het is dan ook niet geheel verrassend dat de meeste hotels/resorts 4 of 5 sterren hebben.

Bij veel van deze resorts vind je bijvoorbeeld een groot zwembad in de tuin van het hotel. Ook vind je in deze resorts meerdere restaurants terug en zien alle hotelkamers er subliem uit. In en rondom de resorts kom je dan ook helemaal niks tekort. Het is alleen aan jou om te bepalen op welk gedeelte van het eiland je graag wilt verblijven.

Nog een tip: boek je hotel op Sint-Maarten zo vroeg mogelijk. In dat geval is de kans groot dat je van een relatief voordelige kamerprijs geniet.